Error: Required Privilege Not Held (when using the Backup command)

Error: Required Privilege Not Held (when using the Backup command)

Problem: When I use the Titan Backup Server Configuration feature in the Titan Administrator, I receive an error indicating "Required privilege is not held by the client".






Solution: In order to use this feature, your NT/2K/XP user account must have the Back Up Files And Directories right as specified in the Local Security Policy settings. Note: even if you are an Administrator on the machine, it is possible that this right is not set.      


    • Related Articles

    • Error: Required Privilege Not Held (when using the Backup command)

      Problem: When I use the Titan Backup Server Configuration feature in the Titan Administrator, I receive an error indicating "Required privilege is not held by the client". Solution: In order to use this feature, your NT/2K/XP user account must have ...
    • ADDGROUP and ADDUSER command limitations with non-native authentication

      SRXConfig allows you to make changes to your server settings via the command line. However, settings related to Users and Groups will only go into effect for servers using native authentication. Using the srxcfg ADDUSER command shows success on the ...
    • 2019 Video: CUCM Backup Guide

      Titan FTP Server 2019 and Cornerstone MFT Server 2019 are Cisco-certified for backup. The following video overviews the process of setting up either Titan or Cornerstone as a CUCM backup. See this video and others ...
    • CISCO fails to connect or fails to backup

      Customers using Titan/Cornerstone as a backup solution for their CISCO environment may report that the CISCO device fails to connect, or fails to backup, to the Titan/Cornerstone server. After working with many customers we have ascertained that the ...
    • Error Starting Server: Port conflict.

      Problem: I've restarted my server, and I get the message " Error Starting Server: Port conflict". I checked the server, and the specified port is not in use. Solution: Close the Admin Console, go to the Services applet, and restart the ...